We R Siblings

We R Siblings

CORETAN BERMULA

artis di sana sini

artis ??

haha aku selalu gak terserempak ngan artis .. ni antaranya ..


aku ngan MAWI


aku ngan TOI dan YANA


aku ngan FARAH BREEP2


aku ngan SEIN DAN NANA


aku ngan MIA SARA


aku ngan FIZZ


aku ngan REZA


aku ngan geng SEHATI BERDANSA


aku ngan AC MIZAL


aku ngan ZUL 2BY2


aku ngan ISMA AF


aku ngan DAUS ANUM IWAN


aku ngan AIZAT


aku ngan ZAMARUL HISHAM


aku ngan IQRAM DINZLY


aku ngan DATO CT


aku ngan ADIRA AF


aku ngan AMY SEARCH


aku ngan HAIZA DEEN 


aku ngan PAKNIL


aku ngan IWAN AF


aku ngan LISA SURIHANI


aku ngan AIN AF


aku ngan ZIZAN RAJALAWAK


aku ngan MAULANA AF


aku ngan SYAFIE NASWIP


aku ngan TOMOK 

ni antara artis2 yang pernah aku jumpe ..


sekian .. bubye

I Love Her

yeahhh .. eh lupe2

assalamualaikum .. no more touching ..
ni nak cite sal satu pelakon yang i adore die dri mule2 die dalam industri seni tanah air ..
agak2 sape ?? ok la ni clue ??

cerita die :

I AM NOT SINGLE 
JANGAN PANDANG BELAKANG
ZOO
SEMERAH CINTA STILLETO
ADAMAYA
V3 SAMSENG JALANAN
GOODBYE BOYS
GERGASI
ANAK MERDEKA
FOBIA
MATAKU NAMPAK HANTU
AZAN
LAGENDA BUDAK SETAN
MERTUA VS MENANTU 
TUDUNG EXPRESS

and mcm2 lagi la .. semua saya ikuti .. 
she is beautiful ..
i adore her .. fuhh
sekali hari tu dpt jumpe die happy gile
jap2 .. =)


ni pic mse jumpe die .. hihi .. happy ..
tah bile la nak jumpe die lagi .. hope in future we will be friend ..

ni i edit pic die =)



haha.. die ialah 
LISA SURIHANI ..

she is beautiful , wonderful and colouful ..
I LOVE U 


bye2

kawan ??

salam ..


hari ni aku nk cite tentang satu kisah hidup aku yang aku tertanya2 smpi sekarang apa puncanya ..

citenye pnjg .. aku pun x thu nk mule dri mne ?? :'( *belom mula cite , air mata dh mengalir * .. ni kisah seorg kawan baik aku *pompuan *.. kami memang rapat .. walaupun pada mulanya aku kenal kwn aku dulu tpi aku sangat rapat ngan die .. kitaorg selalu keluar .. berkongsi masalah dan segalanya .. tipu r kalau kitaorg x pernah gaduh .. *adatlakan berkawan mesti ade salah silap * .. aku bahagia ngan die .. bagi aku dialah segalanya .. die teman , akak , abang , kawan , tempat aku mengadu .. aku bahagia .. SUMPAH bahagia sangat ngan die .. aku kol die hampir setiap malam .. kitaorg selalu berbalas mesej ..

tapi sejak sebulan yang lalu , semuanya BERUBAH .. die makin menjauhkan diri dari aku .. jumpe die mne2 pun mengelak .. ajak keluar apa tah lagi .. aku buntu .. aku x tahu mana silap aku .. walhal sepanjang hubungan kitaorg , die selalu tegur aku kalau aku buat silap , aku x pernah marah malah happy sebab die tegur aku .. tpi now , tanpa teguran apa2 , tanpa kata apa2 die lepaskan aku .. kalau ini semua salah aku , aku terima dengan redha .. kalau aku mesej tanye die ada apa2 masalah ke ngan aku , die akan jawab aku busy belaja .. aku faham .. xpe .. aku terima apaapun kata2 die .. aku cuma takut aku menggores perasaan die .. kalau semua ni berpunca dari aku , maafkan la aku .. jauh dari lubuk hati aku x pernah niat nak buat jahat ke or terbuat ke kat die .. aku RINDU kat die sangat2 .. dulu setiap kali aku kol , hujung ayat die mesti ade

" AKU SAYANG KAU " and setiap kali berjumpe mesti die cakap

" PAPE TEXT TAU , SAYANG KAU " .. !! now !! benda tu hilang .. sekelip mata die pergi .. kalau aku x mesej , x mesej la die .. tapi xpela .. apa yang penting , aku nak tahu die happy je .. walaupun aku terguris xpe , itulah sifat seorang kawan .. aku berdoa kepada NYA semoga suatu hari nanti aku dapat kawan balik ngan die mcm dulu .. xpun sebelum aku MATI aku dapat peluk die sekali pun cukupla untuk melepaskan rindu aku pada die .. aku benar2 rindukan die .. :'( ..

dah la .. semoga kawan aku happy and bahagia walau dimana pun kau berada ..

*terima kasih sebab dulu pernah menggembirakan hatiku* ..
* maafkan segala kesalahanku kerana pernah menganggu hidup kau suatu ketika dulu * ..
ikhlas dari sahabat buatmu sahabat

terima lah lagu perpisahan ini =)

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu