We R Siblings

We R Siblings

CORETAN BERMULA

ha hi hu he ho =)

hi semua ... tu je tuk hari ni

bye2

assalamualaikum semua ..

salam tengah hari , hari ni saya nak coret tentang adik saya

AINUL SALIM ni facebook die http://www.facebook.com/profile.php?id=100000859710392&ref=ts ..

die x sihat .. demam panas .. seharian saya jaga die .. tadi g klinik pun die muntah .. doktor dah bagi ubat .. hope die cepat sembuh .. pray 4 him ..

to mohd ainul : akak sayang ainul .. muah muah muah

ok la pencoret itu je tuk tgh hari ni .. bye assalamualaikum ..

eh jap2 .. lupa lak nk pos pic ainul tu .. ni hah ..


ni masa baru balik dari klinik tdi .. still bergaya tu .. 


k la tu je ... tatata

salam semua pencoret

salam semua pencoret2 semua <3 ..
hari ni last saya berada di dorm d 2 8 .. huh sedih yang teramat rasenye .. nak tinggalkan kawan2 ..
meninggalkan kawan2 yang rapat tpi saya sdih sebab saya tertanye2 tentang sorang kawan saya ni hah ..
tah kenapa hampir sebulan meninggalkan kami .. x bercakap apa2 pun ..

ingat ALLAH bagi nikmat cakap nnti die tarik balik baru tahu .. xpela hope die sedar balik nnti ..
saya tegur x jawab so xpela ..

ok ni lak wish2 tuk kwan2 saya , sori x sempat bgi wish tdi ..

jia - bby , awk take care .. jaga diri .. kalau awk gembira saya x kisah awk x cari saya .. tapi kalau awk sedih saya nak awk cari sye sbb saya akan bagi awak ubat tuk menghilangkan sedih awk k .. saya sayang awk rapat2 .. x pernah pudar sayang ni .. =)

wani - awk comel .. saya suke tgok awk .. awk jaga diri .. jgn selalu gaduh ngan shashi .. saya nk awk hepi gak tahu .. chill k .. maafkan kalau de salah silap .. sayang wani

amalina - haha , sori kalau selalu wat awk terasa or pape .. jaga diri .. amalina comel kalau pakai celak .. sayang amal ..

shifa - shifa , awk mesti hepi selalu k .. walau apapun masalah awk jgn difirkan sgt sbb masalah bukan untuk difikirkan tapi untuk diselesaikan .. ingat .. saya sayang awk ..

nad - haha .. nad MEMANG comel .. x pernah hilang comel tu .. k .. jaga diri and sayang awak .. and jaga ferdaus baik2 ..

zila - hah . tq untuk nasihat or apa2 je .. awk baik .. jaga diri k ..

hani - hey gurl , gonna miss ur laugh .. kuat sgt tpi look comel .. haha sayang awk .. jaga diri ..

salina - sori slalu ganggu and buat jahat kat awk .. saya gurau je xde niat apa pun .. sayang awk ..

tikah - tikah cool .. take care ..

put3 - saya akan ingat makanan kelantan awk .. hihi .. :)

mira - kenapa ?? kenapa dengan awk ?? apapun jaga diri ..

inaz - awk cool .. cool gile .. =)

nurul - sabah bah .. haha lepas ni xde dh gurauan awk .. sumpah rindu gile ..

wahai kawan ingatlah daku di sini .. lya nk korg sentiasa happy .. jangan sedih sebab saya x nk sekali pun korg sedih k .. chill selalu .. kalau perlukan lya call je .. anytime budak nakal ni akan membantu .. sekali kita kawan selamanya tetap kawan k =) ..

p/s : tq sebab sign atas baju saya tdi ..
love it ..


ok ni coretan hari ni ..

ni kisah tentang tentang satu kedai pakcik yang aduyai bengong la ..
tunggu dekat 40 minit macam apa daa .. still x smpi2 makanan .. datang sedara
die lewat dari aku tapi makanan dh smpi semua .. hah !! aku order makanan kampung je pun
[ LEMBAB ] .. Sedara die order western food pun dh smpai .. hish angin aku ..

sib baik la aku ni dh memang digelar budak sensitive .. aduhhhh .. gerammmm ..

dah ar tu je nak cite =)


BYE2 SAYANG2KU SEMUA 

happy bufday baby =)

salam sejahtera teman2 semua ..

coretan budak sensitive hari ni pasal suprise bufday party tuk my bby ( NURUL NAJIHAH SALLEH )  .. hahaha .. padan muke die .. die selalu sgt nk suprise kite kan ??

mule2 mcm ni , hampir2 kul 12 malam 8 feb 2011 , nadiah sje nyakat asyik sebut ' eh2 lagi 15 minit bufday jiha ' .. hah!! si jiha ni pun percaya je la . ingat kita org xde wat pape .. elok2 kul 12 si nad pura2 jatuh dlm bilik air , sementara si jiha pegi tgok si nad , kitaorg pe lagi .. lari kelam kabut ar nk pasang lilin pe semua .. hahaha ..
last2 mase masuk bilik bangggg .. happy bufday jiha ..



ni la cupcakes untuk bufday jiha ..

ehhh , lupe duk cite pasal jiha tapi kenal ke jiha tu spe ..
jap erk ..
nak kenal ke ??
tak yah la kan ??
ala nak tahu gak ke ??
sibuk la korg ni !! 
ermmm xyh la .. 
lain kali je erk ..
k2 la ..


ni la jiha .. comel kan ??
die memang comel ..
saya sayang die ..

ni antara geng2 yang terlibat dalam menjayakan suprise ni ..

                                                                              
                                                                              wani                      



                                                                           amalina


nadiah


malinishifa


                                                             and me lya .. the photographer


hah ?? jangan ingat suprise ni smpi sini je .. ade prank ke 2 .. hahaha ni acara KOTOR  sikit .. eh jangan nk pikir bukan2 k !! dalam prank ni ade libatkan tepung .. hahaha .. ni acara wajib tuk bufday girl .. padan muke .. jia yang kena ..

lya ngan shifa pure2 nk balik KL la kononnye .. haha padahal kitaorg g beli tepung .. then dtg senyap2 baling tepung kat die .. ade sorg mamat lak terlibat dalam rancangan ni .. jap eh ..
ni pic die .. nama die .. TUAN MUS aka mustaqim ..
jangan berangan nak tackle die sgt la .. kang makan penampar cik shifa je kang ..



 k la ..
itu je nk coret malam ni .. bye .. sayang semua <3

salam ..

salam semua teman2 coretan yang lain ..

JIKA ANDA MENDAPAT SUATU SAKIT YANG MERBAHAYA ??
APA ANDA LAKUKAN ??